Varmvattenberedare Karlstad

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Energisnåla varmvattenberedare från Svensk Kylservice

Alla bör ta sitt ansvar för att minska vattenspillet. Man ska se till att skaffa energisnåla kranar och undvika att stå för länge i duschen och vissla. Man ska också se över sina kranars packning så att man inte har några läckor hemma. Sist men inte minst ska man se till att ens varmvattenberedare har minimal tomgångsförlust.


Välj rätt varmvattenberedare och spara tusenlappar

Energimyndigheten går ut och säger att det är väldigt viktigt att välja sin varmvattenberedare med omsorg, fel val kan kosta tusenlappar per år!

Moderna, effektiva varmvattenberedare har låg tomgångsförlust, det innebär att energin som används för att hålla vattnet varmt när ingen använder det är låg. Låg tomgångsförlust får inte påverka varmvattenberedarens kapacitet när den väl ska till att leverera varmvatten i kranen. Det lönar sig med andra ord att kosta på sig en bra varmvattenberedare när stunden är kommen att köpa en ny.

Det är också givet att man köper en varmvattenberedare som kan kopplas till en värmepump, särskilt om man redan har en, men även annars. Kanske kommer man att skaffa en värmepump så småningom och då vore det trist om man inte kan utnyttja den för att värma upp sitt vatten.

NIBE:s varmvattenberedare

När det handlar om varmvattenberedare så säger vi bara en sak: NIBE. I 60 år har NIBE försett svenska hem med varmvattenberedare i världsklass och sett till att inget hem saknat varmvatten. Fler än hälften av alla svenska hus har varmvattenberedare från NIBE och vi på Svensk Kylservice säljer bara dessa.

Det finns varmvattenberedare för alla värmesystem och behov och hos oss hittar du noggrant utvalda varianter för alla behov.

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar