Luftvärmepumpar Karlstad

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Energisnåla luftvärmepumpar från Svensk Kylservice

Vanligtvis säger man att energibesparingen med en luftvärmepump hamnar på 30-50 % men färska studier ger en högre siffra på upp mot 60 %. För att vara en så pass billig och lättillgänglig installation är detta ganska fantastiskt. Det räcker med ett enda års bruk av en luftvärmepump så har man tjänat in de pengar man betalat för den. Kontakta oss på Svensk Kylservice i Karlstad så hjälper vi dig!


Fördelar

Det finns många fördelar med en luftvärmepump. Den första fördelen är att den ger ett mycket hälsosamt inomhusklimat och kan användas både för att värma upp och kyla ner. Dessutom finns det en inbyggd avfuktare som håller husets fuktnivå under kontroll. Installationskostnader såväl som inköpspris är låga i jämförelse med många andra alternativ. En luft-luftvärmepump håller dessutom väldigt länge.

En luftvärmepump ger jämn värme inomhus ända tills utomhustemperaturen faller under 25 minusgrader, det är fantastisk förbättring mot tidigare versioner.

En annan fördel är att luftvärmepumpar för väldigt lite oväsen, särskilt om man köper den från oss på Svensk Kylservice eftersom vi bara erbjuder värmepumpar och andra produkter av absolut högsta kvalitet.

Nackdel

Nackdelarna med luftvärmepump är få, egentligen bara en enda och det är att den sprider sin värme i första hand i det rum som enheten befinner sig. Har man ett större hus med flera rum är detta en begränsande lösning och bör ses som ett komplement.

Perfekt till fritidshuset

Är det däremot till stugan/fritidshuset/lokalen man söker värmelösning för så är detta den ultimata värmepumpen.

Välkommen in i vår webbutik för att ta en titt bland våra värmepumpar och ring eller skriv till oss om det är något du undrar över.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar