Luft-vattenvärmepumpar Karlstad

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Vi vägleder dig!

Vi på Svensk Kylservice har mycket stor respekt för våra kunder och deras behov. Vi analyserar gärna din boendesituation med dig för att hjälpa dig att komma fram till vilken uppvärmningslösning som passar bäst för ditt hus. Vi vill att din investering ska har så bra utkomst som möjligt. Välkommen!


Sänk driftskostnaderna dramatiskt

Alla som har ett vattenburet värmesystem i sitt hem bör ta en titt på luft-vattenvärmepumpar och räkna på om det inte skulle vara en lönsam investering att satsa på en sådan. I de allra flesta fall är det faktiskt det! Om man inte bor vid ett berg och har möjlighet att installera bergvärme så är luft-vattenvärmepumpen i regel det bästa alternativet. Med en luft-vattenvärmepump kan du sänka dina driftskostnader med upp till 70 %!

Installationen

Det är en förhållandevis enkel process att installera en luft-vattenvärmepump, det behöver inte planeras för några stora ingrepp i kringliggande natur som det gör med bergvärmepumpar och sjövärmepumpar. Givetvis går installationskostnaderna hand i hand med hur avancerad processen är så installationen är inte särskilt kostsam.

Hur funkar luft-vattenvärmepumpen?

Som namnet indikerar så fungerar denna värmepump genom att fånga upp värma i utomhusluften och transportera in den till husets vattenburna värmesystem. Det sker givetvis genom en teknisk process inne i värmepumpen. När man använder det vattenburna värmesystemet så får man jämn och behaglig spridning av värmen i huset man bor.

Det som får människor att tveka är att det vanligtvis låter en del om en luft-vattenvärmepump men de moderna modeller vi säljer på Svensk Kylservice har väldigt låg bullernivå.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar