Bergvärmepumpar Karlstad

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Bergvärmepumpar - ett långsiktigt tänk !

När du köper din bergvärmepump hos oss så rekommenderar vi att du också låter oss sköta installationen av den. Det är lite av en process att installera bergvärme, men vi har gjort det många gånger och vet vad som bör ske och när. Vi guidar dig i förväg genom hela processen.


En värmelösning för framtiden

Om du är på jakt efter den mest kostnadseffektiva uppvärmningslösningen som finns på marknaden så är det bergvärmepumpar du ska rikta blicken mot. En grundförutsättning är förstås att det finns berggrund nära till hands, alltså intill ditt hus. Med en bergvärmepump får du jämna och behagliga inomhustemperaturer hela året om och prisraset i jämförelse med traditionella uppvärmningsmetoder kan gå upp mot hela 80 %.

Det kostar dock lite att köpa en bergvärmepump, och installationen kräver också en liten investering. Det tar några år innan man får njuta frukterna av sin bergvärmepump, men när den väl är avbetalad har man rejält sänkta energikostnader.

Alla vinner

En annan fantastisk fördel är de vinster det innebär för miljön när allt fler väljer värmepumpar istället för miljöförstörande värmealternativ. Berggrunden är numera klassad som förnybar energi och framtidsutsikterna för användandet av detta naturens eget batteri är väldigt ljusa.

Kvalitet i första rummet

Som återförsäljare av bergvärmepumpar är vi på Svensk Kylservice mycket stolta över det högkvalitativa sortiment vi erbjuder. De bergvärmpumpar vi säljer kommer från NIBE som är ett svenskt företag och ligger i världstoppen vad gäller att producera effektiva, miljövänliga och hållbara klimatanläggningar.

bergvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar