Frånluftsvärmepumpar Karlstad

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Kostnadseffektiva Frånluftsvärmepumpar

Visst älskar vi återvinning? Med frånluftsvärmepumpar kan vi återvinna värme, närmare bestämt den värme som lämnar huset via ventilationssystemet. De mest effektiva frånluftsvärmepumparna är de som tar tillvara på varmluften innan den smiter ut och förs in i husets vattenburna värmesystem. Vi på Svensk Kylservice berättar gärna mer om frånluftsvärmepumpar, hör av dig till oss idag!


Värm både luften och vattnet

Det är inte bara till husets värmesystem en frånluftsvärmepump kan kopplas, utan också till varmvattenberedaren – så länge den har en sådan funktion. Är du på jakt efter en ny varmvattenberedare har vi också sådana till försäljning. Med en frånluftsvärmepump i hemmet kan man få runt 20 grader inomhus året om, jämt, tryggt och bra.

Vi hjälper dig att välja rätt värmepump

Val av värmepump är avgörande för hur effektivt systemet kommer att fungera i ditt hus. Hos oss på Svensk Kylservice finner du ett brett sortiment av frånluftsvärmepumpar anpassade för olika behov. Vi utgår från husets storlek när vi rekommenderar frånluftsvärmepumpar och nämnas bör att stora hus på över 200 m2 inte är lämpliga kandidater för frånluftsvärmepumpar.

Simpel installation

En frånluftsvärmepump är enkel att installera och den kostar heller inte särskilt mycket pengar. Dessutom tjänar man snart in de pengar man lagt eftersom en frånluftsvärmepump ökar din energibesparing med upp till 50 %.

Miljön och framtiden

Alla värmepumpar är miljövänliga, det är en av deras stora fördelar. Frånluftsvärmepumpen gör att elkonsumtionen går ner och man slipper helt miljövådliga utsläpp.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar