Spabad Karlstad

Styrsö Spabad

Styrsö Spabad

Köp Styrsö Spabad
Fotö Spabad

Fotö Spabad

Köp Fotö Spabad
Öckerö Spabad

Öckerö Spabad

Köp Öckerö Spabad
Läsö Spabad

Läsö Spabad

Köp Läsö Spabad

Fler spabad

Unna dig ett Spabad från Svensk Kylservice

Ett spabad kostar en hel del att köpa in, men är man sugen på ett, och har råd, så varför inte? Har man en värmepump så blir utgifterna för att värma upp badvattnet heller inte särskilt brutala. Tänk dessutom på hur mycket glädje och hur många fantastiska stunder du har framför dig i spabadet.


Förberedelse

När man har bestämt sig för att köpa ett spabad så bör man se till att fixa en lämplig plats för det i trädgården. Ett spabad vill stå stabilt på platt, hårt underlag och gärna nära huset och trägårdsslangen. Därefter kan man börja botanisera i utbudet av spabad hos oss på Svensk kylservice – vi säljer bara högkvalitativa spabad anpassade till svenskt klimat.

Du får väldigt gärna fråga oss om goda råd eller ställa spörsmål om det är något du undrar, vi finns alltid här för att svara på dina frågor.

Skötsel

Det är mycket mindre skötsel involverat i att äga ett spabad än man kanske tror. Vattnet man fyller spabadet med kan återanvändas många gånger, det räcker att man byter det 2-4 gånger per år. Efter varje bad ska man dock rena vattnet genom att tillsätta lite klor.

Spabadet har också ett filter och detta ska rengöras ungefär en gång i månaden. Det är allt.

Funktioner

Ett spabad kommer vanligtvis med massagefunktion, få saker är skönare än att glida ner i ett varmt spabad, masseras mjuk och samtidigt andas frisk luft från trädgården. Det är ren magi!

spabad